Contact

Home > Contact

Contact

Suntem aici să răspundem LA ÎNTREBĂRILE VOASTRE

Fie că vrei să ne împărtășești gândurile, să afli mai multe sau să stabilești o colaborare, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a oferi suport și informații esențiale. Apreciem întotdeauna părerea ta, iar feedback-ul este un instrument valoros pentru noi. Abia așteptăm să primim mesajul tău și să colaborăm în continuare pentru satisfacția ta deplină!

MAI MULTE DESPRE TFS

Înființată în 2018, Asociația Timișoara Film Society reprezintă un ONG născut din dorința unui grup motivat de a crea filme. Scopul nostru este să aducem valoare cinematografiei locale, domeniu inexistent în comunitatea noastră. Timisoara Film Society a luat naștere într-un mod organic, într-un proces treptat, alimentat de pasiunea comună pentru arta audiovizuală.

Suntem un ONG bazat pe voluntariat, transformând pasiunea în angajament instituțional. Membrii au susținut financiar cele trei filme realizate, menținând independența. Ne dorim o asociație mai productivă, depășind voluntariatul, chiar dacă industria locală cinematografică se află sub nivelul standardelor internaționale. Suntem într-o fază de investiție voluntară, având așteptări mari pentru viitor.

TFS 7

GÂNDURI TFS

Conceptul Timișoara Film Society a luat naștere reprezentând o idee: că filmul românesc poate evolua. Măreția se materializează când talentele și eforturile se îmbină și se îndreaptă către un scop comun.

TFS reunește iubitori de film, cineaști, regizori, videografi, fotografi, sunetiști, grafferi, scriitori, scenariști, actori, cântăreți și make-up artiști. Simplu spus, o adevărată elită. Timișoara Film Society este locul unde evoluăm atât ca indivizi, cât și ca echipă.

LOOK BEYOND THE ONE, BECAUSE WE ARE TFS, AND WE ARE MANY

ro_RO