asimptomatic

Home > Filme > Asimptomatic

asImptomatic

SF, DRAMA

RELEASE DATE: 23.02.2024

Într-o lume post-apocaliptică, un supraviețuitor găsește iubirea în mijlocul ruinelor.  Dar se trezește singur în lumea noastră, luptând cu o boală mortală. Are speranța de a regăsi aceeași persoană în această realitate incertă.

În curand DISPONIBIL PE:

ACTORI

Scenariu

Simion Caragia

Vanesa Serac

Sabina Bijan

Ana-Maria Pandele Andone

Răzvan-Mircea Oroian

Cristian-Alexandru Brătoiu

IMAGINE

MUZICĂ

MAI MULTE DESPRE FILM ȘI LANSARE

Cu entuziasm, TFS se pregăteşte pentru lansarea filmului său de prestigiu, „Asimptomatic”, marcând începutul plin de promisiuni al anului. Producţia cinematografică de excepţie aduce în prim-plan povestea unui tânăr ale cărui destine se întrepătrund într-un labirint al existenţei.

Eroul nostru navighează abil între două lumi aparent opuse. În una, el se bucură de imunitate, în timp ce în cealaltă este supus fragilităţii omeneşti. Cu toate acestea, naraţiunea captivantă a filmului explorează subtil ideea că, indiferent de circumstanţe, el descoperă acelaşi suflet pereche.

„Asimptomatic” promite să ofere publicului o experienţă cinematografică profundă. Explorează complexitatea umană şi conexiunile inedite care pot apărea în mijlocul dualităţii vieţii. Acesta este un nou triumf pentru Timişoara Film Society, care continuă să-şi consolideze prestigiul în lumea cinematografiei locale. Filmul semnifică un pas important în evoluția creativă și profesională.

ro_RO