în șoaptă

Home > Filme > în șoaptă

în șoaptă

DRAMA, ROMANCE

RELEASE date : 04.12.2021

În labirintul a două iubiri și căutarea propriei identități, Bianca ia asupra sa cea mai aprigă luptă dintotdeauna. Confruntarea cu sine, propriile instincte și sentimente. Deși alegerea pare simplă într-un mariaj stins, noua pasiune o aduce nu doar în dileme, ci și în dificultate.

Un mare poet român spunea că „femeia este singurul dar care te alege”. Voința Biancăi de a se desprinde de alegerile trecute se estompează în fața dorinței de control a noii iubiri. Acesta reprezintă apogeul unor deficiențe emoționale puternice, manifestate mai ales în relația cu cineva stabil și dominant, precum el.

O poveste unică despre o experiență „șoptită” – echilibrul fragil – și încercarea de a răspunde la o întrebare eternă. Cum pot salva căsnicia după o trădare? Răspunsul se dezvăluie în desfășurarea poveștii. Ține privitorul în suspans până la momentul în care Dragos și Bianca schimbă complet cursul inițial al poveștii.

Disponibil PE:

ACTORI

Scenariu

Rulează videoul

MAI MULTE DESPRE FILM

Rutina în cuplu îi determină pe Bianca și Robert să caute soluții neconvenționale. Ei sunt un cuplu tradițional, în timp ce Iulia și Dragos sunt aventurieri în căutare de adrenalină.

Decid să experimenteze swing-ul, schimbându-și partenerii. Însă, întâlnirile lor ascund conflicte emoționale și îndoieli profunde cu privire la viitorul căsniciilor lor. Desfășurarea evenimentelor aduce la iveală acțiuni neașteptate și dezvăluie laturi întunecate ale personalităților lor. Chiar dacă Bianca și Iulia par diferite la suprafață, ambele suferă din cauza alegerilor lor. Iar Dragos devine figura centrală într-un coșmar la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

ro_RO