PISICA VERDE

Home > Filme > PISICA VERDE

PISICA VERDE

MYSTERY

RELEASE date : 11.10.2019

Povestea explorează revenirea în activitate a unui detectiv celebru, aflat în perioada de pensionare. Acesta trebuie să soluționeze un caz personal de o complexitate aparte.

Într-o obișnuită seară de sâmbătă, destinele a șase adolescenți sunt modificate ireversibil. Adevărul ascuns se va afla în urma unirii pieselor de puzzle.

Răspunsul la întrebare – cine este vinovatul – devine epicentrul unei intrigante narative, captivantă și încărcată de mister. Intrigă în care detectivul se confruntă cu provocări ce aduc la lumină trecutul și dezvăluie legături neașteptate.

Disponibil PE:

ACTORI

Scenariu

Rulează videoul

MAI MULTE DESPRE FILM

Explorează filmul românesc „Pisica Verde”, o intrigă misterioasă ce te captivează. Povestea urmărește un detectiv remarcabil, întors din pensie pentru a rezolva un caz final, o misiune de o complexitate profundă. Regizat cu măiestrie de Narcis Constantinescu, filmul a fost lansat în 2019 și prezintă o distribuție de tineri actori talentați. Printre care Raul Andrici, Mara Baboianu, Bianca Diaconu și Andrei Iurcu.

Producția filmului a avut loc în 2018, desfășurându-se pe o perioadă de trei luni, în lunile august, septembrie și octombrie. Lansarea programată inițial pentru mai 2019 a fost amânată până în octombrie 2019. Motivul pentru întârziere a fost retragerea întregului sunet și a dialogurilor, având ca scop asigurarea unui nivel superior de calitate. 

Această dramă românească a fost onorată cu premiul special al juriului la IPIFF 2019. Premiu pentru contribuția sa distinctivă în categoria ficțiunii independente.

ro_RO